Aconsegueix ràpidament els conductors amb vehicle que necessites.

Amb l’actitud, productivitat, qualificació i preu que necessites.

Ens encarreguem personalment de tot el procés de reclutament dels teus conductors, transportistes, repartidors...

Com funciona?

Cerca i selecció de conductors

(Veure més)
  • Publiquem la teva oferta de treball.
  • Rep els candidats filtrats.
  • Tria als millors perfils.

Verificació de perfils

(Veure més)
  • Verificació de dades i documentació dels candidats seleccionats.
  • Lliurament d'informe amb la verificació realitzada.
  • Negociació dels termes del client amb el conductor triat.

Formació de conductors

(Veure més)
  • Formació específica en els àmbits requerits pel client.

Procés de reclutament: El que inclou

Completem amb detall el Briefing amb el Client (dades del servei, informació del vehicle, operativa del servei, operativa de càrrega i descàrrega, informació del conductor, preguntes del Client al candidat per a vídeo entrevista, oferta exacta…).

Llancem la cerca entre més de 4.000 conductors autònoms amb vehicle (creix cada setmana).

Atenem els candidats que es postulen.

Sol·licitem documentació del conductor i del seu vehicle, la reunim i la comprovem. Sol·licitem la que falta i els indiquem com aconseguir-la.

Atenem els candidats que reuneixen els requisits sol·licitats pel Client, ens entrevistem, se'ls fa el psicotècnic que valora l'Actitud del conductor vs el repartiment.

S'explica Operativa del servei, Operativa de càrrega i descàrrega i es busca l'acceptació. Es continua només amb els que es veuen capaços i accepten els detalls.

Seleccionem i avaluem els candidats més vàlids.

Enviem valoració final + vídeo entrevista amb respostes al client. Només del conductor que compleix tots els requisits que ens ha indicat el client. O del que més s'hi acosti, si ho desitja el client.

Garantit: En cas que el candidat enviat (que compleix tots els requisits sol·licitats pel client) i el client, no s'agradin a la seva entrevista, Fènix presentarà un nou candidat. Aquesta garantia només s'aplica una vegada per procés i no confereix el dret que li sigui retornat l'import ja pagat.

El conductor treballa directament amb vosaltres. Nosaltres sortim de l'equació, fins que ens demaneu un nou reclutament.

La confiança dels nostres clients i entitats col·laboradores ens avala.

Tenim la teva solució. Parlem?

Indica'ns les teves dades i et contactarem al més aviat.

Desitges programar una videotrucada?

Programa la teva videotrucada, t’assessorarem, resoldrem qualsevol dubte que tinguis i t’ajudarem en el procés de contractació.

Preguntes freqüents.

Busquem conductors amb vehicle en funció dels requisits que ens indiquis. Verifiquem els seus perfils i documentació i seleccionem als millors. A partir d’aquí, els candidats que tu triïs passaran a treballar per a la teva empresa.

Conductors, repartidors, transportistes… autònoms amb vehicle industrial (furgoneta, camió…) per a realitzar repartiment i/o transport de mercaderies per carretera.

Ens dediquem específicament a aquesta mena de perfils des de fa més de 20 anys, per la qual cosa coneixem a la perfecció com haver de ser el candidat ideal per a cada tipus d’empresa, de mercaderia, de treball i de sector.

Sí, el nostre servei de reclutament és solament per a conductors, repartidors, transportistes… autònoms amb vehicle industrial (furgoneta, camió…).

Depèn del tipus de perfil, vehicle, nombre de conductors i temporada (baixa o alta demanda). El termini mínim són 6 dies laborables per conductor.

Treballem amb diversos sectors, encara que podem destacar la nostra experiència en producció i distribució d’alimentació seca i refrigerada, servei d’àpats i fleca.