Aconsegueix ràpidament els repartidors que necessites.

La teva eina ideal per al reclutament de repartidors.

En què consisteix?

T’ajudem a trobar els repartidors que necessites per a la teva empresa en funció dels requisits que ens indiquis.

A més t’oferim 3 nivells de selecció, perquè sabem que no tots els perfils requereixen el mateix nivell d’especialització:

 • Tens el Pla Bàsic, enfocat a cobrir vacants que no requereixen de qualificació, ni experiència.
 • D’altra banda, pots utilitzar el Pla Avançat per a cobrir vacants en les quals necessites valorar actitud i aptitud.
 • Finalment, el Pla Pro és per a trobar perfils molt concrets, valorant actitud, aptitud, qualificació i productivitat.

Com funciona?

No té molt misteri, fem una vídeo trucada en la qual ens expliques el que necessites i nosaltres componem un brífing del lloc i l’anunci que publicarem.

Et presentem el brífing i l’anunci perquè ens l’aprovis. A continuació publiquem l’oferta en els nostres canals, els candidats s’inscriuen i realitzem els filtres que ens hagis indicat.

T’enviarem els candidats que compleixin amb els filtres seleccionats, sobre la base del pla contractat i a partir d’aquí, tu tries 🙂

Què guanyo amb això?

Doncs moltes coses. Per a començar, rapidesa en el reclutament i selecció de repartidors. A més, estalvies temps del teu personal, que segur que se t’ocorren millors coses per a fer que un procés de selecció.

També ganes a un equip expert en la selecció de repartidors que ha bolcat tot el seu coneixement en la nostra eina de reclutament, ja que ens dediquem a això des de fa més de 20 anys… i alguna coseta hem après 🙂

Ah! I bé, el preu no està res malament.

Tria el teu pla

Ajuda’ns a millorar els plans Avançat i Pro i obtingues un 50% de descompte!

Lletra petita: Només et demanarem els teus suggeriments sobre el servei 🙂

Bàsic

Per a llocs no qualificats
49
99 Per cerca
 • Publica la teva oferta
 • Candidats filtrats
 • Tria als millors

Avançat

Per a llocs qualificats
159
99 Per lloc
 • Servei bàsic
 • Verificació de perfils
 • Informe psicotècnic

Pro

Per a trobar el bo i millor
299
99 Per lloc
 • Servei bàsic
 • Servei avançat
 • Vídeo entrevista

La intenció del servei de reclutament de Fènix Transport és aparellar ofertes de treball en el sector del transport amb persones en cerca de treball i posar en contacte a les parts interessades.

Fènix Transport presentarà el llistat de tots els candidats filtrats que hagin expressat el seu interès a treballar en l’empresa del client. El client seleccionarà els candidats dels quals desitja revelar les dades i posteriorment, Fènix Transport li enviarà els perfils complets.

Els candidats són pagables una vegada es revelin les dades, independentment que el client el contracti o no i del seu rendiment.

El client pagarà per revelar les dades de cada candidat que hagi seleccionat.

Fènix Transport actua com un mercat entre el client i el candidat, per la qual cosa no actua ni participa en cap de les possibles relacions entre les parts. A més, Fènix Transport no es fa responsable de la veracitat dels documents dels candidats, així com de cap informació proporcionada pels candidats, així mateix, Fènix Transport tampoc pot garantir que els candidats vagin a començar a treballar amb el client ni del seu rendiment en cas que siguin contractats pel client.

Selecciona el teu pla i ens posarem a la feina

Altres solucions que et poden interessar

Servei Total

Tots els beneficis del nostre servei de Reclutament de conductors, a més gestionem els teus conductors autònoms, ja siguin nostres o no.

Algunes coses que diuen els nostres clients...